Európa No. 1 felújítója Felújítunk,
Korszerűsítünk,
Újat építünk,
Mindezt méretre!
 
 
Nyitólap
Beltéri ajtó felújítás
Bejárati ajtó felújítás
Ablak felújítás - Ablak szigetelés
Megtakarítás kalkulátor
Cégünk állásajánlatai

Szaküzemek:

 

ICHTÜSZ KFT
7630 Pécs Blaha Lujza utca 40.
Tel.: 0670 623 2617
Fax : 0672 785 291
E-mail: booz.sandor@gmail.com

 
       

BELTÉRI AJTÓFELÚJÍTÁS

 

Miért értékes a régi? ... és miért érdemes gondolkodni a régi ajtó felújításában?

 • Hihetetlen de az Ön régi, fa szerkezetű beltéri ajtajában nagy érték rejlik. Az ugyanis egy kiszáradt, már a vetemedése végpontját elért belső maggal rendelkezik. Ebből az értékes faszerkezettel bíró ajtóból mi a PORTAS technológia segítségével egy új, korszerű, dekoratív, környezet-tudatos, modern ajtót varázsolunk. Az általunk felhasznált speciális PORTAS anyagok, rendeltetésszerű használat esetén időtállók: színtartók- UVállók, hőállók, ütésállók, nem válhatnak le és nem repedezhetnek fel. Ellenkező esetben érvénybe lép a PORTAS garancia és az azonnali csere.
 • Nem túl ciki ajtót felújítani? Az ajtófelújítás a PORTAS -szal nem ciki! Ellenkezőleg: TREDI!
  Ahogy említettük, a legtöbb kidobásra szánt beltéri és bejárati ajtó belsejében egy kiváló belső "mag" rejtőzik. Ezt a valóban értékes alapanyagot ostobaság lenne kidobni! Erre az értékes magrészre épül rá a speciális
  PORTAS bevonó anyag. A PORTAS technológia és rendszer pedig világszerte szabadalmaztatott és elismert eljárás. Tehát nem ad okot szégyenkezésre, hanem tájékozottságra utal, okos, környezettudatos, hosszútávú és korszerű gondolkodást tükröz!
 • Mennyi ideig tart a felújító munka?
  A
  PORTAS technológiájának köszönhetően a teljesen felújított ajtót, akár még aznap visszakapja, mint amikor azt levettük és elszállítottuk. A felújítás időszakára csere ajtót biztosítunk. Ez elég gyors? Ne feledjük, ha új ajtóban gondolkodunk, az általában felületkezelés nélküli, ritkán illeszkedik a tokhoz, így azt még mázolni, festeni vagy lakkozni kell, mely akár egy hetet is igénybe vehet.
 • Miért ne maradhatnánk a jól bevált ajtófelújító megoldásnál, a festésnél?
  Maradhatunk, de a
  PORTAS megoldással összehasonlítva rendkívül elavult, és számos hátránya van. Meglehetősen vesződséges, időrabló és legfőképpen nem tartós. Idővel a több egymás feletti festékréteg teljes lecsiszolását teszi szükségessé az egész ajtón, kereten, rámán. Az sem mellékes, hogy az ajtó jellegén ezzel nem tudunk változtatni. Továbbá ez sem ingyenes, a festéket és hozzávalókat itt is meg kell venni, ha szakembert fogadunk, azt is meg kell fizetni. Tapasztalataink szerint leggyakrabban egy új ajtólaphoz új keret is kell, amit kicserélni nem két perc, és nem kis rombolás. Ilyenkor otthona gyakran válik építési területté. A tok cseréje esetén, a helyreállítási munkálatok többe kerülnek, mint gondolná.
 • Megéri egy egész napot rááldozni?
  Feltétlenül! Egy nap nem túl hosszú idő, és közben végezheti otthoni teendőit. A megtakarításban jelentkező árkülönbség kárpótolni fogja idejéért.
 • Mi van, ha más felületű, más kinézetű beltéri ajtót szeretnék?
  Semmi akadálya. A bejárati és beltéri ajtó felújítása során, annak lapját az Ön kívánsága szerint alakítjuk át. Teli ajtóból ablakosat, ablakosból telit készítünk. Új mintázatokat és vasalatokat választhat hozzá. Ha úgy kívánja, akkor tömör fa díszkeretek és üvegbetétek is járulnak hozzá. Ólomüveggel, vagy kovácsoltvas védőráccsal teheti még egyedibbé.

beltéri ajtó felújítása

Tisztelt érdeklődő!
Arra bátorítjuk, hogy nézzen körül a piacon a lehetőségek között. Ha az ajtók árán kívül, a helyreállítási költségeket is figyelembe veszi, nem feledkezik meg a tartósságról, érdekli a környezetvédelem, nem mellékes Önnek a rászánt idő és az okozott kényelmetlenség, akkor úgy gondoljuk, hogy igazat fog adni nekünk.
A PORTAS-ajtófelújítás szabadalma egy valódi választási lehetőséget nyújt Önnek az új ajtó vásárlásával, vagy a régi ajtó egyszerű átfestésével szemben. A PORTAS módszer az "Idő - Költség - Eredmény" összefüggésében - a jelenlegi ismeretek szerint - a lehető legjobb választás. Több mint ezer PORTAS-ajtó típus közül választhat, az alaptól az exkluzívig. Szerződött szaküzemek egész sora, a teljes Európára kiterjedő, több évtizedes tapasztalati háttér, és milliós létszámú elégedett ügyfél nyújt biztosítékot Önnek a kiváló munkára, és alapot a megnyugtató döntéshez.

Beltéri ajtófelújítás
Előtte - Utána példák


Beltéri ajtófelújítás 01


Beltéri ajtófelújítás 02


Beltéri ajtófelújítás 03


Beltéri ajtófelújítás 04


Beltéri ajtófelújítás 05


Beltéri ajtófelújítás 06


Beltéri ajtófelújítás 07


Beltéri ajtófelújítás 08


Beltéri ajtófelújítás 09
 
     
 
Csak ajánlatkérés? Nem.

A mellékelt űrlapon a tevékenységünkhöz kapcsolódó bármilyen témában felveheti velünk a kapcsolatot.
Várjuk kérdéseit, észrevételeit is.Figyelem!

Az űrlap az Ichtüsz Kft számára postázódik. Ha másik térségben lakik, akkor kérjük válassza ki az Önhöz legközelebbi Portas szaküzemet.

 
  Ajtófelújítás, beltéri ajtó felújítás Ajtófelújítás, beltéri ajtó felújítás Ajtófelújítás, beltéri ajtó felújítás Ajtófelújítás (Beltéri ajtók) Fából készült belteri ajtók felújítása    
PORTAS -- Ichtüsz Kft
© 2013 Minden jog fenntartva